Werking v.h. zonnecentrum

by / Monday, 20 May 2013 / Published in Zonnecentrum
werking

Hoe werkt ons zonnecentrum?

zonnecentrum

Stap 1: Registratie

Volgens de wetgeving dient u eerst geregistreerd te worden in een onbemand zonnecentrum. Aangezien ons zonnecentrum deels bemand / onbemand is, dient u een MED bepalings fiche in te vullen en te ondertekenen.
* Alle gevraagde gegevens dienen te worden ingevuld. Incomplete fiches worden NIET aanvaard.

Stap 2: Betaling

 BadgeU heeft een persoonlijke badge nodig om te bruinen, waarvan de max. bruintijd is gelimiteerd conform de wetgeving. Deze badge is eigendom van Alla Mente en hiervoor betaald u een éénmalige kleine waarborg zolang u deze blijft gebruiken.

Via ons oplaadstation kan u deze badge laten opladen met een bepaald krediet. Dit blijft altijd geldig en kan u opgebruiken / bijladen naar wens.

 Stap 3: Inkom

Badge InkomEenmaal u een opgeladen badge heeft, kan u voortaan wanneer u wil ons zonnecentrum binnenkomen en gebruiken. Via een kaartlezer aan de ingang kan u 24/7 binnen.

Volg de “Gele Pijl” naar boven.

Stap 4: Gebruik

Voor u betaald, plaats u best al uw persoonlijke spullen reeds in de kabine.
Zorg ervoor dat u het glas en het hoofdkussentje ontsmet.
Als u er klaar voor bent om te bruinen, steek dan uw badge in grote lezer met “scherm & drukknop”. Voor elke druk op de betalenrode knop betaald u voor 2 minuten. Eenmaal u de stick er terug uithaalt, zal de zonnebank starten na een wachttijd van 2 minuten.

 

 

Eenmaal onder de zonnebank kan u de ventilatie regelen voor het lichaam en gezicht.

De gezichtsbruiner kan u ook regelen in 3 stappen. U begint best in de laagste stand!

TOP